Beschrijving en uitrusting van het huis

Het huis is zeer helder omdat het goed zichtbaar is: het heeft openingen en ramen aan de oost-, zuid- en westkant. Het meubilair is grotendeels gevonden. Voor koele of koude seizoenen verwarmt een grote open haard de avonden.

Begane grond:

      Entree met garderobe en berging

 

      Toilet met wastafel

 

      Bibliotheek lounge met 2 banken, een kantoor en een secretaresse.

 

      Centrale open keuken met ronde tafel en 8 stoelen, een dressoir, een console, een koelkast en vriezer, een SAUTER 5-pits gasfornuis en zijn oven (80 cm breed), een Miele wasmachine en een Miele vaatwasser, een spoelbak met twee kom, een multi-chef-robot, een magnetron, een Nespresso-koffiezetapparaat, een broodrooster, een waterkoker en verschillende opslagruimte.

 

      Open woonkamer met 3-zits bank, 2 fauteuils, een salontafel, een open haard met openhaard

 

      Ontspannende lounge met een bank voor 3 personen, 2 fauteuils, een salontafel, een schooltafel, een speeltafel met twee kleine fauteuils, een buffet, een televisie en een dvd-speler.

 

boven:

De twee vleugels communiceren niet met elkaar. Het is onafhankelijk van de begane grond bereikbaar via twee afzonderlijke trappen. Alle kamers bevinden zich op de zolder met zichtbare balken. Al het beddengoed is van kwaliteit: Percale laken, sprei in boutis.

 

Wing 1:

       Toccata-kamer: bed van 140 cm (met dekmatras), 2 nachtkastjes, een tafel, 2 fauteuils, een bureau met een stoel, een dressoir en laden, opbergruimte met plank en een kledingkast.

       Slaapkamer 2, kinderkamer, 2 bedden van 90 cm, een nachtkastje en een dressoir.

       Badkamer: Een wastafel een wastafel (80 cm), een douche (douche en douche) een toilet en een bidet, opslag

 

Wing 2:

       Prelude-kamer: bed van 140 cm (met dekmatras), 2 nachtkastjes, een ronde tafel met twee rotanfauteuils, een klein bureau en een stoel, een kaptafel, een opslagruimte met plank en een kledingkast.

 

       Slaapkamer 4: een bed van 110 cm en een bed van 90 cm, een bureau, een stoel en een schommelstoel, een opbergruimte en een nachtkastje.

 

       Badkamer: Een bad / douche, een toilet, een wastafel, een bidet, een kast